Familieferie i Tyrkia Del 2. – Kriterier og svære bagger

Når vi skal på hotell-ferie er det ikke tilfeldig hva som blir valgt av sted og hotell. Helt siden vår første ferietur til Maroko i 2003 velger vi aldri et hotell uten treningsrom – og da må det selvfølgelig være en tredemølle der. Joda, jeg løper helst ute og liker å finne nye steder å løpe på. Men gi meg ikke et kart – det har ikke noe for seg. Jeg føler meg forsiktig frem og løper sjelden veldig langt bort fra der vi bor. Da løper jeg heller flere runder i samme området.

Som jeg nevnte i sist innlegg er det greit å ta økta inne når det har blitt mørkt. Og som oftest blir det to økter per dag på ferie. Det har hendt vi har vært på særdeles varme steder. I 2007 var jeg og Margrethe to uker i Tyrkia og månedsskiftet juli/august. Da var det veldig varmt på mølla, men enda varmere ute. På 14 dager løp jeg alle mine økter på tredemølla i kjelleren på hotellet. Jeg glodde rett inn i en vegg i 25 økter, rundt 22-23 timer timer totalt. – God mental trening.

Men tilbake til 2015 og Belek. Jeg visste på forhånd at det var en golfbane i nærheten av hotellet. Det var en av grunnene til at vi valgte nettopp dette hotellet. For meg er golfbaner til for å løpe rundt dem. Da jeg startet på min første tur her nede løp jeg opp mot sentrum og fikk se golfbanen på andre siden av gjerdet ved siden av fotgjengerfeltet. Men jeg lurte veldig på hvor jeg skulle kom inn på banen. Det så nemlig ut som det var en bane rundt hele golf-området.
Etter å ha surret lit frem og tilbake i rundt 8-9 km fant jeg en inngang. Der var det en bane med et litt merkelig dekke, antagelig mest beregnet for golfbiler. Og noen stier på mykt grus/sand-underlag var det også. Helt perfekt for noen dager – rekker ikke å bli lei av dette området på en uke. Små høydevariasjoner også, men stort sett ganske flatt. I dag var det noen som skrek da jeg løp inn på golf-området gjennom en hotellinngang, men det var kanskje ikke til meg.. For å komme ut av golfbanen nærmest mulig hotellet vi bor på, løper jeg ut av personalinngangen på nabohotellet.. Får jo se hvor lenge det går..

Såpass må det være på en ukes familiefere-tur. Fire par sko og 11-12 kilo med løpestæsj hører med. Og denne gangen får jeg bruk for absolutt alt

Såpass må det være på en ukes familiefere-tur. Fire par sko og 11-12 kilo med løpestæsj hører med. Og denne gangen får jeg bruk for absolutt alt

Nå er ikke jeg så bevandret i golfbaner. Og om denne banen her er veldig bra eller midt på treet skal være usagt. Men veldig fin å løpe rundt i hvert fall!

Nå er ikke jeg så bevandret i golfbaner. Og om denne banen her er veldig bra eller midt på treet skal være usagt. Men veldig fin å løpe rundt i hvert fall!

Foreløpig har det vært veldig vått her nede, men veldig fin temperatur å løpe i (12-13 grader). Jeg har ofte med meg altfor mye løpetøy, og for mange par sko når jeg er på ferie. Ikke noe unntak nå, men jeg har virkelig fått bruk for alt denne gangen. Vanskelig å få tørket noe som helst her. Spillte tennis med gutta mine i går, og det ble veldig vått etter hvert. Da fikk jeg ”kjeft” av kona når vi kom tilbake. Eldstemann hadde jo bare et par sko. Til slutt ble hårføneren løsningen på skotørkingen. Det har jeg ikke prøvd med mine egne sko ennå, men det var jaggu meg bra jeg hadde med fire par.To økter og litt over 30 km i dag. Dagens andre økt ble 10 nye Ski-VM kilometer!

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s