Velkommen til min nye blogg

Endelig har jeg fått kommet meg på igjen. Jeg lagde min første blogg tilbake i 2008. Et par år etterpå ble det ultrarun.no. Når jeg nå skulle tilbake til å blogge på egenhånd var det greiest å lage en ny blogg istedenfor å dra med seg det gamle. Her vil det blant annet komme oppdateringer i forhold til trening, konkurranser, om livet som løper og familiefar i kombinasjon med mer enn full jobb. Jeg har lagt bak meg et trøblete 2014 som inneholdt mange nedturer, blant annet en langvarig skade. Men siden jeg startet å løpe igjen i september 2014 har det gått riktig vei hele tida, og har fått løpt mye over lengre tid nå.

Trent godt har jeg imidlertid gjort hele tida. Da jeg ikke kunne løpe ble det syklet i store mengder. Det ble innkjøp av både racersykkel og ny terrengsykkel i sommer. Jeg syklet Lillehammer Oslo, deltok i flere terrengritt, blant annet Birken og 6 timers-ritt på Ringerike. Det var syklinga som holdt meg oppe da jeg ikke kunne gjøre annet. Det ble også kjøpt inn nye rulleskøyter, men smertene kom ganske kjapt i disse øktene, så jeg måtte vente litt med det.

Jeg vil her på bloggen se litt tilbake på løpene for minneboka. Og det vil ikke bare bli løpeprat her inne. Tidligere skrev jeg under ”altmuligmannen” på kondisjonsforumet på kondis.no. I årene 2003-2007 trente jeg veldig alsidig, og deltok i sprint-triathlon, turrenn, romaskin-konkurranser og noen sykkelritt. Fra 2007 har jeg stort sett bare løpt. Med det har også resultatene kommet, men også noe skader de siste årene. Derfor vil jeg litt tilbake til gå å litt på ski om vinteren, sykle noe i sommerhalvåret og kanskje også dra frem min gamle, men fortsatt gode romaskin som står i garasjen. Nå har jeg også fått montert opp slynger, og det blir også en viktig del i grunntreningen fremover.

4 tanker om “Velkommen til min nye blogg

  1. Kult. Dette kan bli interessant for oss som er sugne på erfaring og lærdom 😉 Det er kanskje flere enn du tror som vil ha flere detaljer enn du tror. Kjør på med alt du vet!

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s